Gratis verzending vanaf €50,00 - & op werkdagen binnen 24u verzonden!

Clinics

LONGBOARD CLINICS BY CLIFFDROP

Om maar met de deur in huis te vallen; bij ons is niets onmogelijk!

  • Cliffdrop organiseert kinderfeestjes, denk hierbij aan longboarden, slacklinen en balanceboarden!
  • Cliffdrop organiseert longboard clinics voor beginners, vanaf 6 jaar!
  • Cliffdrop organiseert snowboardles, op vrijwel alle niveau’s
  • Cliffdrop is op gave outdoor evenementen te vinden!
  • Cliffdrop komt graag je buurtfeest opvrolijken met slacklines en balanceboards!
  • Staat jou wens er niet tussen? Mail of app ons gerust!

Kinderfeestjes

Zijn jullie het plaatselijke zwembad, de speelhal en het interieur van de MC Donalds ook zo beu? Dat snappen we. Daarom willen we jullie graag Cliffdrop’s kinderfeestjes aanbieden! 

Cliffdrop’s kinderfeestjes zullen altijd in overleg plaats vinden. De feestjes zullen vrijwel altijd buiten zijn. Denk aan een mooie recreatieplas of een rustige plek in de natuur. Aan de hand van de wensen van zoeken we de ideale locatie uit, voor longboard clinics hebben we bijvoorbeeld geschikt asfalt nodig.

Wij bieden een middag vol nieuwe ervaringen aan. De kids zullen kennis kunnen maken met longboarden, balanceboarden en slacklinen. Uit ervaring weten we dat dit erg goed aanslaat gezien het geen sporten zijn die ze zo maar onder de knie hebben... en uiteraard zijn wij er voor een stukje begeleiding en een leuke doordraai routine tussen de sporten door. Denk aan een sport - spel idee! Eten en drinken kunnen wij verzorgen, uiteraard, alles in overleg.

 

Longboard clinics

Ook bieden we longboardlessen aan. Is het voor iedereen nodig om een longboardles te nemen? Nee, zeker niet voor iedereen. Longboarden is in de basis een vrij eenvoudige sport en je zult het relatief snel onder de knie krijgen.

Toch bieden wij deze goed bezochte clinics aan. En waarom? Om het in een keer goed te leren en om een stukje techniek bijgebracht te krijgen. Ook speelt de factor vertrouwen een enorme rol en veel mensen vinden het prettig om letterlijk, en figuurlijk een helpend handje te krijgen bij hun eerste longboardervaring. Deze lessen zijn voor iedereen geschikt, en worden voornamelijk door jonge kids bezocht (vanaf minimaal 6 jaar).

Techniek:

- Basis informatie over je longboard
- Op en af stappen
- De basishouding op je longboard
- Het steppen
- Het remmen
- Het leren van bochten
- Carve bochten
- Wendbaarheidsparcour

De lessen zijn zo opgebouwd dat iedereen met vertrouwen na een of twee lessen met zijn of haar longboard overweg kan. Het doel is uiteraard plezier maken, en veiligheid voorop! 

* Heb je geen eigen longboard en of bescherming, geef dit van te voren even aan!

 

 

 

 

 

Nederlands nl
Dutch
NL